Wednesday, August 17, 2011

Croissanti müsteerium


Prantslaste hommikusöögilauas on croissant reegel. Ilma selleta lihtsalt ei saa!  Viimase nädala olengi siis jälginud, kuidas on siis see kõige „õigem“ viis selle söömiseks.
1.Croissant teega. Kasutusjuhend: Võta croissant ja tass kuuma teed. Murra croissantist väike tükike ja pista tee sisse, seejärel suhu. Jätka samas vaimus, varsti näed välja nagu õige prantslane!
2. Croissant moosiga. Kasutusjuhend: Võta croissant, moos (nt vaarikamoos) ja natuke võid. Määri croissanti peale esmalt õhuke kiht rasvast võid, selle peale lao moos. Murra väike tükk, kata tühjad kohad veel moosiga ja pista suhu. Jätka harjutamist, harjutamine teeb meistriks!
3. MoosiCroissant teega. Kasutusjuhend: Liida kaks eelmist kokku ja voilaa..
Kokkuvõtvalt võikski öelda, et see croissanti söömine on ikka suur töö küll. EI ole asi nii, et võtad croissanti ja hakkad sööma.  Oheiii, kõigepealt tuleb teha väike lammutustöö (enamus aega kulubki saiakse lammutamisele) ja seejärel see kõige parem sinna peale laduda. Täitsa võhmale võtab kohe, ei ole siis ime, et hommikusöök nii pikk protsess on.

No comments:

Post a Comment