Tuesday, August 16, 2011

Golfiautoga mööda farmi rallimas...

Bonjour!
Nonii, me oleme jälle paljunenud. Vahepeal on meiega liitunud Alexandra nõbu Sonja Londonist ja vend Austraaliast ja Uus-Meremaalt. Täna tulevad ka Jerome vanemad Nicest, Lõuna-Prantsusmaalt.
Paar õhtut tagasi oli meil ka elutoas (selles suures ja tähtsas!) väike kogunemine. Proovisime minu toodud Vana Tallinnat! Tundus, et neile maitses. "Meenutab Baileyst" öeldi peamiselt. Jerome pakkus mulle ka Guadeloupest toodud rummi ja Alexandra mingit Normandia kangemat vägijooki.
Kuna kokal oli eile vaba päev, käisime Deauvilles lõunat söömas. Teate, ma vist sain endale uue lemmiksöögi. Normandy chicken with french fries and salad! Kõige parem on selle juures aga kaste, milles kana on. Nii koorene, nii õhuline ja hea – jõulud minu kõhus. C`est magnifique!
Täna käisin hobuseid pildistamas, millest tuleb postitus kunagi hiljem, ning ära sai käidud ka Deauvilles Alexandra isa naise õe (see meenutab juba tuumafüüsikat) majas lõunasöögil. Kuna lõunasöök oli väga lähedal Hannah uinakule, oli see pigem hullumaja. Aga elasime üle. Vahetustega, nagu alati.
Käisime ka lastega golfiautoga (meie autos, Nei kihutas jalgrattal meiega võidu) mööda La Quesnayd sõitmas. Ülilahe!
 Marie, Maia, Stella ja ees Thomas, Aleksi, Emma
 Aleksi ja Stella
Nei (Brasiilia lapsehoidja)
Au revoir!

No comments:

Post a Comment