Sunday, August 5, 2012

The Dark Knight Rises once more

Bonjour!

Uskumatu! Juba aasta on möödas päevast, mil ma esmakordselt oma jalad Prantsusmaa pinnale panin. Kui eelmine aasta prantslaste "siristamine", musikultuur, õunasiidrid ja toores liha panid mu kulmu kergitama, siis aastaga on palju muutunud! Näääähh, kõigest nali! Ma leian siiani, et isegi nõudepesuvahend Fairy maitseb paremini kui Normandia kurikuulus õunasiider ning enamus prantslasi tuleks saata Eestisse kokanduskursustele, sest olgem ausad, toores liha ei kõlba süüa!

Ometi jäi Normandiasse maha nii jube palju armsaid mälestusi, mistõttu ma lihtsalt pean tagasi minema. Kohver pakitud ning kommid - alkohol ostetud, asun juba homme (06.08) teekonnale Läände. Esmalt päälinna Tallinnasse ning siis teisipäeval juba Pariisi poole.

Lennugraafik (07.08) on siis järgmine:

8.25 - 08.55 TLN - Helsinki
08.55-12.15 Kaisa kasutab vaba aega maksimaalselt ja kvaliteetselt Vantaa lennujaamas selleks, et tasuta kohvi otsida. Muu jaoks ju kell liiga varajane!
12.15-14.20 Helsinki - Paris

Esimese öö veedame Alexandra vanavanemate majas Pariisi lähistel ning kolmapäeval ootab mind ees 2-3- tunnine sõit Põhja-Prantsusmaale Deauville`. Enne kolmapäeva õhtut on lootus Interneti kasutada minimaalne, mistõttu uut postitust tuleb nüüd natuke oodata.

Au revoir!

Kaisa

No comments:

Post a Comment