Monday, September 3, 2012

Kodus.

Bonjour!

Täna on mul kolmas päev kodus olla. Üllatavalt mõnus on oma toas lakke sülitada, mustade riietega ringi käia, magada kella 10ni, eesti keeles rääkida ja häid sõpru näha. Samas ma valetaksin kui ütleksin, et ei tunne neist inimestest puudust või prantsuse keelest, baguettest ja ilusast ilmast.

Viimane postitus valmis Deauvilles, kuid ühtäkki olen tuhandeid kilomeetreid eemal Tartus. See postitus on lühike, kuid ometi pean panema täpi i peale. Saagu sellest siis tavaline ajakava, mida ma ehk kunagi lahti kirjutan. Täna ei viitsi. Ka homme ei viitsi. Ehk kunagi tulevikus...

Kolmapäeval, 29.augusti pärastlõunal hakkas meie teekond koju. Jätsime hüvasti alles jäänud perekonnaga ning laadisime auto peale oma 7 asja. Sõit Chantillysse kestis ligikaudu 3 tundi, millest preili magas kõigest 30-50 minutit. Milline pettumus! Ometi ei osutunud sõit sama jubedaks nagu reis Bayeux`sse!

Mõlemad ööd ööbisime Alexandra vanavanemate majas nagu Deauville minneski. Maja on suur ja keldrikorrus, kus meie magamistoad olid, üsna kõle. Õhtust sõime Alexandra õe ja õetütarde juures.

Neljapäeva veetsime Hannahga tema nõbude Maya ja Emma majas, sest Alexandral oli Pariisis vaja asju ajada. Üsna tore päev oli. Tüdrukutel on oma mängutuba, mis on täidetud erinevate mängude ja mänguasjadega, niiet Hannaht tegevuses hoida oli üsna lihtne.

Ka reedel sõime lõunat Alexandra õe juures, sest Hannah pidi nagunii sinna jääma. Polnud ju mõtet preilit mind saatma kaasa võttta! Niisiis jätsin hüvasti kõigiga, hoides pisaraid tagasi. Alexandra õde aga avaldas soovi mind ka järgmine aasta näha. Ka Emma oli kurb minu lahkumisest kuuldes ja küsis, kas järgmine suvi jälle. "Võib-olla, Emma!" ütlen talle. Kunagi ei tea, mida elu toob!

No comments:

Post a Comment